Dansoptreden 10 jaar Moves & fun in april 2020 in C.C. De Mastbloem Kruisem
Dansoptreden 2020

10 JAAR
MOVES & FUN

Dit jaar staat het dansoptreden in het teken van 10 JAAR MOVES & FUN! We maken de revue van onze jonge geschiedenis met passie, coole moves en heel veel fun. Alle dansers groot en klein kijken alweer uit naar het hoogtepunt waar iedereen hard voor geoefend heeft. Van harte welkom op een ontroerend, magische en heel leuk spektakel. En geniet vooral van de blije gezichtjes en de schittering in de ogen.

SOMS VERLOOPT NIET ALLES ZOALS JE HET ZELF GEWILD HAD.

10 jaar Moves & fun, ik keek er zo hard naar uit!!! Maar dan deed het coronavirus in ons land haar intrede, "Geen paniek" dacht ik bij mezelf. "Het is nog meer dan 5 weken tot het ons optreden is".
Ik bleef positief, maar begon wel na te denken "Wat als het niet zo verloopt"?. "Wat als het optreden niet kan doorgaan?"

Alle Moves & funners hebben er zo hard voor gewerkt en keken er allemaal zo hard naar uit. Ik kocht al heel wat nieuwe kostuums om ervoor te zorgen dat elke Moves & funner ging schitteren op het podium.
Ik kon niet zomaar zeggen, "het optreden wordt geannuleerd."

Daarom mijn Plan B.

Het optreden verplaatsen brengt heel wat extra werk en een behoorlijk kostenplaatje met zich mee. Ik hoop dat jullie daar begrip voor tonen en met z'n allen naar onze Moves & funners komt kijken op 27 en 28 juni. 

Van harte bedankt en een dikke kus,

Malou

BELANGRIJK VOOR DE DANSERS

Mochten er dansers zijn die niet kunnen mee doen aan het optreden in juni, laat het mij dan zo snel mogelijk weten! "Geen nieuws, goed nieuws" dat wil zeggen dat je kan mee dansen.

Zijn er dansers die niet mee konden dansen in april, maar wel kunnen mee dansen in juni, laat het mij ook weten!

Op 27 en 28 juni hebben de meeste dansers gedaan met de examens, veel kinderen zijn nog niet vertrokken op reis. Ik ga er ook voor zorgen dat er zo weinig mogelijk gerepeteerd wordt tijdens de examens.

 

Schrijf je in voor de Moves & fun nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van alle Moves & fun nieuwtjes? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form

Wens je uit te schrijven? Jammer. Stuur me Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met de vermelding van jouw naam en emailadres.
waar & wanneer

DE VOORSTELLING ZIJN UITGESTELD NAAR 27 EN 28 JUNI EN VINDEN PLAATS IN DE SPORTHAL VAN RONSE!

WAAR?

De sporthal van Ronse.

VOORSTELLINGEN

Omwille van praktisch redenen willen we graag de 2 voorstellingen die in april gepland stonden, telkens combineren in 1 nieuwe voorstelling.

Zaterdag 27 juni om 15u
Voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor de voorstellingen van:

  • 17/04 om 17u
  • 18/04 om 15u

Zaterdag 27 juni om 19u
Voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor de voorstellingen van:

  • 17/04 om 19u30
  • 18/04 om 19u

Zondag 28 juni om 14u
Voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor de voorstellingen van:

  • 19/04 om 10u30
  • 19/04 om 15u

Ik hoop echt dat iedereen zoveel mogelijk naar dezelfde voorstelling kan komen kijken als de gekochte tickets van april. Alle tickets zijn genummerd en iedereen zal ook een genummerde plaats krijgen tijdens de nieuwe voorstellingen.

OMRUILEN?

Wil je uw tickets ruilen voor een andere voorstelling? U zou me een heel groot plezier doen, mocht u dat zelf kunnen onderling regelen. Neem eerst contact op met familie, vrienden, mama's van de dansvriendjes, ...

En anders gelieve mij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. te sturen.

Kaarten

Als je nog kaarten wenst, gelieve mij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. te sturen.

  • Voor volwassenen: €14,-
  • Voor kinderen/tieners minder dan 12 jaar: €10,-
Video

Ook dit jaar wordt het dansoptreden professioneel gefilmd. Je kan deze video nu voordelig bestellen in voorverkoop aan €10,- i.p.v. €12,-.

Je beschikt dan over een unieke download code om de video van onze website persoonlijk te downloaden en er met het hele gezin van te genieten op je TV, PC, tablet en smartphone. 


Disclaimer
Privacy

Een creatie van eXponent